Powered By Blogger

söndag 19 april 2015

Warszawa=pinsamt

Ja BSI kan verkligen förstöra en speedwaykväll för vem ska man annars skylla på. Det som hände i Polen igår är igentligen så pinsamt så man skulle inte ens skriva om det.
Här ska det ordna världens speedwayfest i polen och allt blir bara pinsamt fel i alla avseende.
Börja med en sådan sak som en startgrind om en sådan inte fungerar så har man väl en extra att tillgå eller? Den är ju en rätt stor del av själva tävlingsmomentet i speedway en så länge.
Sedan om man ska börja använda gröna lampan vid start istället så ska man kanske göra det hela tiden och inte helt plötsligt hoppa tillbaka till en strulande startgrind igen för att sedan igen använda lampstart.
Sedan detta med att banan blev så dålig efter ett tag var det någon som blev förvånad eller?
Lägga en bana på tisdagen som ska användas fredag och lördag har väl aldrig funkat förr så vad säger att det skulle göra det denna gången.
Nä använd permanenta banor och överge dessa jäkla byggda banor. Finns inte kunskapen att bygga hållbara banor på så kort tid det jämnt är när de ska in i storstäderna.
Är jättefint att anordna speedway på dessa arenor men då måste det  blir hållbara banor också.
De vill få fler att gå på speedway genom att köra på fina stadsarenor det förstörde de igår kan jag säga.
Bygga upp förtroendet för speedwaysporten igen blir ingen lätt sak. Jag hoppas verkligen att detta inte händer igen för fler bakslag har inte en sport som redan är nere för räkning råd med.
Tydligen ska resultatet räknas i denna jäkla pajastävling vilket jag tycker är helt sjukt. Ta bort det ur alla jäkla listor som finns och radera filerna förtjänar att bli ihågkommen för detta.
Då får man vänta tills 16Maj då för att få se GP-speedway igen och då körd de på en bana som fick utstå skit förra året för att vara tråkig då det inte gick att köra om nämligen den byggda banan i Tammerfors. Men jag tror hellre jag tittar på en startgrind som funkar och speedwayförare som kör fyra varv på rad än en tävling med detta som var igår.
Tror ingen kan göra ett sämre arrangemang faktiskt.
Ha det bra speedwayvänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar