Powered By Blogger

onsdag 20 maj 2015

Lejonen-Dackarna

Då fick man titta på första matchen på tv för i år då och vilken match det blev. Riktigt bra underhållning både under heaten och innan kan man säga. Som vanligt så stod Nicki Pedersen för underhållningen på flera sätt. Fast bara positiva saker denna gången. Vet att många inte tycker om honom men som han uppträder just nu är en fröjd att se. Fast har man mött honom i verkligheten så vet man att han är sådan som person som han visar just nu. Det är bara det att han har en jävla vinnarskalle som för det mesta kommer fram när det går i mot honom. Vilket man nog måste ha om man ska vara med i toppen i dagens speedway.
Han kör fullt i matchen och bjuder på en riktig nervkittlande grej i heat 14 då kedjan på cykeln lossnar framme vid tapen. Så han måste ta reservcykeln som inte är klar så 2minutersregeln hinner nästan gå ut. Han klarar det med 2sekunder tillgodo tror jag det var.
Sedan går han ut och vinner det heatet helt otroligt.
Detta visar att vi kanske skulle dra ner 2minuters regeln till 1minut. För att se förare som står och sparkar grus ger ju inget det är ju racing vi vill se. Fast det var väl tur att 2 minuters regeln fanns igår.
Hur gick det i matchen då? Ja Dackarna vann till slut med 44-46.
Starkt att vinna på bortaplan.
Ska försöka skriva ihop en plus och minuslista som jag gjorde förra året och detta blir första för i år.
Har ju varit så mycket inställt så har tyckt det har varit svårt att ta ut något. Men här kommer en i alla fall och börjar väl med plus listan.

1. Nicki Pedersen Ja behövs väl inte skriva så mycket mer om honom igentligen. Han är i en grym form och tog igår 15p

2. Antonio Lindbäck även han visar en grym form och är seger organisatör i de flesta matcherna han kör just nu. Trots allt skit som hänt. Bra Antonio starkt jobbat 11p igår mot Piraterna.

3. Mikael Max var många fans i Dackarna som tyckte detta med att värva honom inför denna säsongen var skit. Men han visar gammal god form som förr och som han kör. Riktigt roligt att se.
10p+2 igår.

Nu över till minuslistan var lite svårare att få till men här kommer den.

1. Regnet Ja detta eviga regnande på tisdagar ställer till det så för klubbarna. En inställd match igår igen. Många förespråkar tak över arenorna men vilken klubb har råd med det på 6hemmamatcher under en säsong.

2. Detta med ojämnt antal lag i elitserien tycker det är skit. Blir ju inga riktiga omgångar. Jag vill ha en full serie.

3. Michael Jepsen Jensen ja det kom med en förare på denna minuslista i alla fall och tyvärr så var det en dackeförare. 1p igår är inte godkänt av en förare i hans kaliber. Måste bli bättring om han ska ha platsen i startsjuan.

Ja det var mina tankar och funderingar och som vanligt är detta mina tankar. Ni kanske inte tycker som jag och det är helt okej.
Nu ser vi fram mot GP-tävlingen Prag i helgen men nya framgångar för våra idoler vilka ni nu har.
Ha det så bra så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar