Powered By Blogger

tisdag 12 augusti 2014

Spännande tisdag

Hej på er har varit dålig med att skriva här på bloggen. Missade helt förra omgången såg tyvärr inga matcher på grund av mycket annat.
Har hänt mycket i mitt kära Dackarna tyvärr bara negativa saker. Patryk Dudek har testats positivt i en dopingkontroll. Nu väntar vi på vad B-provet visar. Men han har förstört sitt rykte hur det än går. Fattar inte att det ska vara så svårt för idrottsmän att veta vad de kan och inte kan äta. De lever ju på sin sport så då vill de inte få ryktet av att vara en fuskare.
Inte nog med detta så har vi fått två skadade också i Robin Aspegren och Michael Bech Jensen.  En olycka kommer aldrig ensam säger de och det stämmer denna gången.
Ikväll är den en svår match mot Vetlanda som har ett helt otroligt lag just nu. Blev ju storförlust borta mot dem så vi har revansch att kräva mot dem.
Jag tror på vinst, tror killarna tar sig samman och visar att de är ett lag för slutspelet.
Synd bara att man inte kan vara på plats då man är på jobb igen.😉 Var likadant förra gången mot Vetlanda. Missat på matcherna mot Vetlanda i år igen.
Får följa matchen genom sociala medier har bra.👍följare av speedway där som uppdaterar mig löpande.
Så hoppas som vanligt på fint väder och mycket publik på alla speedway arenor runt om i Sverige ikväll. Hoppas ni som beger dit får se bra speedway.
Ha det bra så hörs vi av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar