Powered By Blogger

lördag 5 april 2014

Överraskande vinnare!

Då var första tävlingen i GP-speedwayen avklarad och det blev en överraskande vinnarekan man säga. För vem hade trott att den tyska nykomlingen Martin Smolinski skulle vinna jag tror ingen hade tippat det.
Men han körde bra hela tävlingen gjorde väl bara ett misstag och det drabbade tyvärr Darcy Ward. Han blev rammad av Smolinski i målkurvan i ett heat på grund av att Smolinski inte fick sladd på sin cykel.
Darcy fick avbryta tävlingen och blev förd till sjukan vet inte riktigt hur det är med honom.
Tvåa blev Nicki Pedersen som inför finalen inte tappat någon poäng men fick se sig besegrad i finalen efter en grym körning av alla fyra förarna i finalen. Trea slutade polacken Kaspzak och fyra blev Fredrik Lindgren.
Fredrik och Andreas körde bra och båda tog sig till semi-final. Fredrik körde grymt bra i sin semi ja svenskarna körde bra hela tävlingen. Andreas har lite dippar ibland som jag inte riktigt vet vad det beror på för han kan ju köra bra speedway det vet vi.
En som hade en riktig dipp var Greg Hancock gick inte att känna igen honom i början av tävlingen. Men blev bättre mot slutet dock men han tog sig inte till semi.
Sedan har vi detta med att Chris Harris vad ska han vara med i GP-cirkusen för. Måste finnas bättre yngre förare som kan ha den platsen. Men är man britt så har man tydligen fördelar här.
Ja det var mina tankar över denna tävlingen. Nu ser vi fram mot nästa tävling och serierna i alla länder.
Ha det gott alla speedwaynördar.

Resultatet från Nya Zeeland
 1.Martin Smolinski 15p
 2. Nicki Pedersen 19p
 3.Krzystof Kasprazak 17p
 4. Fredrik Lindgren 13p
 5. Chris Holder 11p
 6. Kenneth Bjerre 11p
 7. Jaroslaw Hampel 8p
 8. Andreas Jonsson 7p
 9. Tai Woffinden 7p
10. Matej Zagar 6p
11. Greg Hancock 6p
12. Nils-Kristian Iversen 6p
13 Darcy Ward 5p
14. Troy Batchelor 3p
15. Jason Bunyan 2p
16.Chris Harris 0p

Banreserver
17. Andrew Aldrige 0p 1Heat
18. Grant Tregoning
Martin Smolinski

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar