Powered By Blogger

onsdag 17 september 2014

Inget negativt för en gångs skull!

Var ett tag sedan jag skrev här nu men har haft fullt upp med jobb så hoppas ni har överseende med det. För en gångs skull ska jag inte skriva om något negativt inom svensk speedway.
Vi har fått en vinst i en GP-tävling genom Andreas Jonsson var verkligen på tiden kan man säga. Han vann tävlingen som gick i Vojens gick rätt så bra för Fredrik Lindgren också tog sig till semifinal.
Så nu har båda chans på topp 8 om det går deras väg i de två sista tävlingarna. Nästa är ju i Stockholm på Friends Arena kan bli en bra tävling med tre svenska förare i toppform då även Thomas H Jonasson fått ett wildcard dit.
Hoppas på en kanontävling där av alla svenskar så vi får mer positivt det kan vi behöva med allt negativt som varit.
På lördag körs även GP-Challenger även där med tre svenskar genom Thomas H Jonasson, Linus Sundström och Oliver Berntzon. Så då får vi hålla tummarna för att det går vägen för någon av dem eller alla tre det vore nåt. Tre unga hungriga svenska förare in i GP-cirkusen till nästa år och sedan hoppas att Andreas och Fredrik grejar topp 8. Vilket år 2015 skulle bli då. Det hade verkligen varit en framgång för svensk speedway.
Ikväll blev det även klart vilka lag som möts i SM-final det Blir Vetlanda och Indianerna. Så än så kan mitt tips gå in som jag skrev om i början av året att Vetlanda skulle vinna. Vi får se om jag får rätt.
Detta var ett roligt inlägg att skriva slippa allt skit som varit.
Det är alltid bra att vara positiv då mår man mycket bättre. Så hoppas alla ni som läser detta är det.
Ha det bra på er speedwayvänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar