Powered By Blogger

lördag 20 september 2014

SGP-Challenge

Vet inte vad jag ska tycka om denna tävlingen. Först att lägga den på denna banan i Italien sedan sättet den är på. Förare som redan kör i GP-serien skulle inte få vara med här det är min åsikt. Klarar man sig inte kvar i topp 8 i GP-serien så ska man stå över minst ett år eller förlita sig på ett wild card i så fall.
Nu utvecklade det sig så att två förare som kör i GP tog två av de tre platserna nämligen Chris Harris som inte har rosat marknaden denna säsongen och så går han och gör den bästa tävlingen han gjort på år och dar. Sedan tog Matej Zagar den andra platsen och han ligger ju redan topp 8 och kommer förmodligen klara av att stanna kvar där.
Desto roligare var det med Jason Doyle som tog en plats till nästa års GP-serie. Nu kommer nog Maciej Janowski ta Zagar plats eller vad man ska säga.
Reserver kommer Covatti och Thomas H Jonasson bli. Men vi får väl hoppas han får ett Wild card.
Som sagt var denna slags tävling för att ta sig till GP-serien är konstig. Nu får vi en Harris som harvar runt och inte har något med toppen att göra istället för att en ung hungrig förare får den platsen. Fast BSI är väl glada då behöver de inte ge ett Wild card till honom i alla fall.
Ska jag ge mig på en tippning av hur serien kommer se ut nästa säsong kanske.
1. Greg Hancock
2. Tai Woffinden
3. Nicki Pedersen
4. Niels-Kristian Iversen
5. Matej Zagar
6. Chris Holder
7. Krystof Kasprazak
8. Fredrik Lindgren
9. Chris Harris
10 Jason Doyle
11.Maciej Janowski
12.Darcy Ward
13.Jarek Hampel
14.Peter Kildemand
15 Thomas H Jonasson

Jag vet inte riktigt hur de delar ut Wild card men det finns några att välja mellan. så vi får väl se hur det blir.
Nu blir det sängen så god natt på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar