Powered By Blogger

tisdag 22 juli 2014

Dackarna-Ikaros Smederna

Vilken tisdag det blev igår första dagen på ledigheten efter ett hårt jobbpass ombord på båten. Sedan en helt underbar sommarkväll på GoB arena eller en hel dag ute på motorbanan blev det.
En måstematch för Dackarna kändes det som och började väl så där ännu en skadad förare på Patryk Dudek efter en krach i 4 heatet. Var foten som tog stryk denna gången. Han försökte köra vidare men fick avbryta efter 2 heat. Då tänkte man att detta var kört för att köra nästan en hel match med 5 förare, för man körde ju redan riders replacement för Alexandr Loktaev det kan ju aldrig gå.
Men vad de visade lagmoral och höjde sig ett snäpp till.
Jag är grymt imponerad av Robin Aspegren som fick köra många heat denna kvällen. Lite mer åktillfällen så tuffheten kommer så kan han gå långt. Han hade lite maskinproblem också som inte kom i de bästa lägena så det skulle vara lite mer poäng på hans konto denna kvällen tycker jag.
Jonas Kylmäkorpi tyckte jag gjorde en av de bästa matcherna hemma. Han kan ju köra bra så vet inte vad det är som händer i vissa matcher.
Michael Jepsen Jensen började katastrofalt med 3 nollor men skärpte till sig efter det och tog 5 poäng i alla fall.
Så där finns det lite mer att begära eller vad man ska säga.
Men kvällens stjärna är ju som vanligt Nicki Pedersen efter att ha tagit 16 poäng ännu en gång levererar. Blir han inte populär hos speedwaypubliken i Målilla efter detta så ska de nog sluta gå på speedway.
Ja det var en härlig vinst med 46-43 och mycket publik 4293 personer i det fina vädret och tittar man överlag på alla arenor så var det mycket publik. Sommar, sol och speedway hör ihop kan man säga.
Nu ska jag kolla igenom omgången för plus och minuslistan tror jag redan har en kandidat till plussidan.
Ha det bra speedwayvänner.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar