Powered By Blogger

måndag 7 juli 2014

Speedway på eurosport

Satt och kollade på SEC på eurosport. Jag har aldrig fattat varför de har så dåliga kommentatorer när det är speedway. Nu kan man väl i och för sig säga att han som kommenterade igår var mindre dålig eller vad man ska säga. Var bara det att han pratade hela tiden. Till och med under nationalsången. Han skulle haft en och bolla sina funderingar med. Alla vet nu i alla fall var förarna kör i Sverige för det sa han ett antal gånger.
Trodde Tv10 var dåliga men eurosport är fasen sämre.
Hur var tävlingen då? Ja var väl helt ok lite konstigt med starten i början av raksträckan.  Så blev långt till första böj och målet kom snabbt efter kurvan.  Många vinster från ytterbanan.
Som vanligt gick det så där för de svenska förarna. Andreas Jonsson tog sig till semifinal men kom sist i den och Jonas Davidsson började bra men gjorde bort sig i ett av sina heat när han ledde hände något i målsvängen.  Den missade poängen vill jag påstå var det som gjorde att han missade semifinalen.
Vann gjorde Nicki Pedersen så får hoppas att han fått riktig farten på grejorna nu.
Imorgon är det dags för derby för Dackarna mot Västervik får hoppas på vinst. Ska försöka ha lite koll på hur det går genom sociala medier.  Så får man göra när man är på jobb. Så hjälp mig gärna med uppdateringar.
Ha det bra alla där ute så hörs vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar