Powered By Blogger

tisdag 29 juli 2014

Lag-VM Västervik

Då var tävlingen körd i Västervik där Sverige var med. Det skulle stå mellan Danmark och Sverige på förhand tippade alla och det uppfylldes kan man säga. Men Sverige gav Danmark onödigt stort försprång från början kan jag tycka. Inga svenska poäng efter två heat har man inte råd med på denna nivån. Men tyckte grabbarna tog tag i matchen mer och mer dock en del felbeslut på både förare och coachning i vissa fall. Men det är ju bara vad jag tycker alla är ju bättre på allt vid sidan om.
Nu vann Danmark före Sverige, Tjeckien och Lettland. Var roligt att se ny tjeckisk förare som tog för sig Krcmar tror jag han stavar sitt namn.
Har ju varit snack om att Nicki Pedersen kör farligt men nu finns den en som kör värre tycker jag. Peter Kildeman var som ett jäkla bowlingklot i ett heat trycker till två förare så det var tur att det gick bra. Man kan inte köra igenom förare.
Tycker annars det var en rolig tävling att titta på bra preparerad bana. Men tydlig var det värre med kassorna var kö till att komma in. Då säger de att de inte var bereda på att det skulle komma så mycket folk. Men det måste man beräkna när man bara har sålt 300-500 förköp. Fint väder och allt är väl så klart folk köper biljett vid arenan vi pratar speedwaypublik de är vana att köpa biljett vid arenan har de alltid gjort. Sånt ska bara funka.
Nu får vi se fram mot torsdagen Race off där Sverige får svårt motstånd i Australien, USA och Tjeckien. Hade varit bättre att de vunnit ikväll för tror inte de rår på Australien till och med USA kan bli svåra.
Ha det bra mina vänner så hörs vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar