Powered By Blogger

söndag 27 juli 2014

Lag-VM Kings lynn

Då var årets lag-VM igång med den första tävlingen i Kings lynn. Det var Storbritannien, USA, Australien och Italien som körde i denna tävlingen. Alla pratade om att Storbritannien och Australien skulle göra upp om den direkta platsen till finalen. Men USA körde överaskande bra med Greg Hancock i spettsen de slutade faktiskt tvåa efter Storbritannien. Men då ska man räkna in att Australien hade många nollor i sitt protokoll. En del stopp och uteslutningar. En del kunde de ha varit utan kan jag säga för domarkvaliten var väl inte den bästa.
Det stora samtalsämnet under kvällen var en röd lampa som bland annat Darcy Ward såg i ett heat. Men som tydligen var en kamera på läktaren. Har sett bilder på Twitter där man ser den klart och tydligt.
Kändes som hela tävlingen var lite till Storbritanniens fördel på något sätt. Nu vet jag inte var det var för domare men lite konstigt var det ibland.
Vann gjorde de i alla fall på 44poäng före USA på 37poäng trea blev Australien på 36poäng medan Italien tog 10poäng.
Nu får vi se fram mot tisdag då det är Sveriges tur att gå in i tävlingen. De kör i Västervik mot Danmark, Lettland och Tjeckien. Ska väl vara Danmark som tar hem den tävlingen men Sverige har ett ungt lag som kan överraska. Får hoppas på bra väder och mycket folk.
Ha det bra nu i sommarvärmen så hörs vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar