Powered By Blogger

lördag 10 maj 2014

Andra deltävlingen i Best Pairs

Ja då har andra deltävlingen i Best Pairs körts och denna gången i Landshut i Tyskland.
Tävlingen vanns av Australien men det började inte så bra för dem då de blev av med Jason Doyle som blev rammad i 4 heatet. Det var Maksims Bogdanovs som jag inte vet riktigt vad han sysslade med han körde rakt i sidan på Jason.
Så David Watt ersatte honom resten av tävlingen.
Sverige började tävlingen bra tycker jag både Andreas och Peter Ljung som ersatte skadade Antonio Lindbäck. Men de mattades av lite ju längre tävlingen går.
Men detta med parspeedway har nog de flesta förare glömt bort hur det går till för det är inte många heat man kan kalla för parspeedway. Heat 17 är väl ett av dem genom Chris Holder och David Watt annars så ser man inte mycket till att hjälpa varandra.
Sämst är nog Niels-Kristian Iversen för det var i flera heat han bara tänkte på sig själv. Ta bara finalheatet där var flera gånger han skulle ha dragit ner på farten för att hjälpa fram Nicki Pedersen.
Ja som ni förstår så tog sig Danmark till final genom en semifinal mot Polen.
Så i finalen möttes Australien och Danmark och där drog Australien längsta stråt.
Det landet som överraskade på mig är Tyskland som egentligen bara har Smolinski men ändå lyckas komma 4.
Ryssland är en besvikelse att se. Emil är inte alls i form han gör några bra kurvor sedan kommer nåt konstigt beslut och han blir omkörd. Tror fortfarande att han förlorar på att han sa upp sin plats i GP-serien.

RESULTAT:

Australien 35+6p

Danmark 29+5+3p

Polen 30+4p

Tyskland 28p

Sverige 24p

Lettland 23p

Ryssland 20p

Ja det var vad jag hade för denna gången. Nästa tävling att bevaka är Vargarna-Dackarna på Tisdag.
Får se vilket lag som får förtroendet att köra. Tur vi har Nicki för han kan ju banan uppe i Norrköping som är lite speciell.
Ha en bra helg på er alla speedwayvänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar