Powered By Blogger

tisdag 20 maj 2014

Dackarna-Västervik

Då var årets första smålandsderby kört och i år började Dackarna mot Västervik. Kunde inte blivit en bättre start på tävlingen än det blev. Först fint väder med sol och mycket publik som det ska vara på speedway.
Sedan visade Dackarna var skåpet skulle stå med en gång genom en 5-1 av Nicki Pedersen och Dennis Andersson. Rullade på några heat med övertag för Dackarna som ledde som mest med 14poäng. Sedan började Västervik knapra in och inför sista heatet var ledningen bara 2poäng. Men då visade Nicki och Patryk Dudek vem som härskar i Målilla. Patryk tog starten och ledde in i andra kurvan då han blev påkörd av Daniel Nermark men klarade att behålla ledningen. Störde Nicki lite som fick börja om att jaga från sista plats. Men han visade än en gång varför han tillhör toppen av förare i världen. Först tog han sig om Daniel Nermark och i sista kurva så tog han även Hans Andersen och fixade till en 5-1 till Dackarna.
Det är sådana heat som gör att jag älskar speedway.
Nu ser man fram mot nästa match i Eskilstuna mot Smederna. Tror detta laget kan gå långt om nu alla får hålla sig skadefria vilket vi hoppas.

Poängen i Dackarna

Nicki Pedersen 13p
Dennis Andersson 3p
Patryk Dudek 12p
Jonas Kylmäkorpi 7p
Michael Jepsen Jensen 2p
Robin Aspegren 3p
Alexandr Loktaev 8p

Nu ska jag kolla in lite till min plus och minus lista från omgång 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar