Powered By Blogger

tisdag 13 maj 2014

Vargarna-Dackarna

Andra omgången i elitserien avklarad eller nästan för matchen mellan Västervik-Piraterna blev inställd på grund av farlig bana. Var tydligen två bottenlösa spår på den så förarna ansåg den för farlig att köra på.
Ska skriva om en match som jag inte sett utan följt genom uppdateringar på nätet Vargarna-Dackarna
Efter vad man läst så hände det mycket i matchen och tyvärr mer skador. Daniel Davidsson skadade sig redan i första heatet då han gick omkull och blev överkörd av Vaculik. Befarar benbrott efter vad jag har uppfattat.
Var en jämn match men efter paus så drog Dackarna ifrån och kunde vinna matchen med siffrorna 45-42 konstigt slutresultat tänker ni beror på att sista heatet slutade 3-0 till Vargarna efter flera uteslutningar och domaren frös heatet.
Poängen i lagen

Vargarna
Martin Vaculik 4+1p
Daniel Davidsson 0p
Peter Kildeman 11p
Artem Laguta 1p
Adrian Miedzinski 9p
Pontus Aspegren 11+1p
Ricky Kling 6p


Dackarna
Mikkel B Jensen 10+1p
Patryk Dudek R/R
Nicki Pedersen 14+1p
Krysztof Buczkowski 4p
Jonas Kylmäkorpi 3+1p
Robin Aspegren 7p
Dennis Andersson 7+1p

Ja nu ser vi fram mot smålandsderby i Målilla den 20maj mot Västervik kan bli en intressant match då Västervik inte körde ikväll. Så får hoppas på lite ringrostiga förare från deras sida inte för jag tror det för de kör ju överallt i världen.
Ska kolla över plus och minus från denna omgången som jag gjorde förra omgången återkommer om det så håll koll på speedwaybloggen.
Ha det bra på er så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar