Powered By Blogger

måndag 12 maj 2014

Dessa tråkiga skador!

Detta blir ett inlägg som jag hade hoppas jag inte skulle behövt skriva. Nämligen om dessa tråkiga skador inom speedway många säger att speedwayförare är ett hårt släkte men de är bara människor de också.
Igår så blev Dackarnas Patryk Dudek skadad efter en hård smäll in i sargen. Han landade med ryggen mot sargen där luftstaketet inte finns. Såg riktigt otäckt ut men han fortsatte att köra tävlingen och såg inte ut som han hade några problem men tydligen så hade han en hjärnskakning. Så han står över tävlingen imorgon i Norrköping.
Sedan innan har vi ju skador på Antonio Lindbäck och Kenneth Bjerre i Indianerna. Darcy Ward i Piraterna han ska ju tydligen ha ett knä som måste opereras. Han ska göra det efter säsongen så han kommer nog inte köra så mycket i serien utan satsar nog på GP:t istället.
Sedan har vi i Dackarna även Michael Jeppsen Jensen som inte är helt hundra i sitt ben.
Jag vet inte men det känns som det går lite för fort ibland. Speciellt bland dessa unga förare de verkar inte tänka på konsekvenserna. Det går lite över gränsen i mellanåt bara för att vinna. tittar man på de äldre så vet de var gränsen går ser det ut som i mina ögon.
Måste vara hårt att vara svensklagledare på Söndagkvällarna och sitta och kolla vilka förare som är hela till tisdag.
Får hoppas att de tar slut nu dessa skador så alla lagen får köra med sitt bästa lag. Blir både mer rättvist och roligare för oss publik.
Nu håller vi tummarna för bra väder imorgon på alla speedwayarenor och mycket folk som kommer för att heja fram sina förare.
Ha det bra speedwayvänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar