Powered By Blogger

måndag 30 juni 2014

Grand prix Köpenhamn

Har ni någonsin tittat på speedway utan ljud? Jag har gjort det nu och det är ingen hit kan jag säga. Eftersom jag var och jobbade på G o B arena i helgen där det var traktor pulling weekend så fick man kolla på speedway på en uppkoppling genom datorn utan ljud.
Men det var i alla fall tur man fick se tävlingen.
Var väl överraskande förare som tog poäng. En som verkligen hittat inställningarna på cykeln var Troy Batchelor fullt ända till finalen där han tog en 2.a. Imponerad av hans körning det har man inte sett förr.
Sedan hade vi de två wildcarden Peter Kildeman och Michael Jeppsen Jensen båda körde bra och tog sig till semifinal. Peter Kildeman  vinner sin semi och tar sig till finalen där han slutar sist dock.
Men danskarna fick jubla ändå då Niels-Kristian Iversen vann på Parken.
De svenskar förarna lyser med sin frånvaro uppe i resultatlistorna vet inte riktigt vad som sker när det verkligen gäller. Det låser sig på något vis.

Resultat Köpenhamn

 1. Niels-Kristian Iversen 16poäng
 2. Troy Batchelor 20poäng
 3. Greg Hancock 11poäng
 4. Peter Kildeman 15poäng
 5. Jaroslaw Hampel 10poäng
 6. Tai Woffinden 9poäng
 7. Darcy Ward 9poäng
 8. Michael Jeppsen Jensen 9poäng
 9. Matej Zagar 7poäng
10. Krzystof Kasprakzak 7poäng
11. Andreas Jonsson 6poäng
12. Nicki Pedersen 5poäng
13. Martin Smolinski 5poäng
14. Fredrik Lindgren 4poäng
15. Kennet Bjerre 3poäng
16. Chris Harris 3poäng

Nu ser vi fram mot morgonens omgång i den svenska elitserien och då ska jag inte behöva titta på en ljudlös dator utan det blir live i Målilla.
Dackarna tar emot Vargarna en svår match för mitt kära Dackarna men nu jäklar går vi för vinst. återkommer imorgon kväll om matchen. Vi hörs speedwayvänner!
Niels-Kristian Iversen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar